Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Mäntsälän liityntälippu

Mäntsälän liityntälipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Mäntsälän rautatieasemalta muualle Mäntsälään ja päinvastoin ilman vaihto-oikeutta linja-autosta toiseen.

  • 44 matkan sarjalippu on voimassa 60 vuorokautta ostopäivästä.
  • Lippua myydään Mäntsälässä kirjoilla oleville junalipun liityntälipuksi.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.
  • 31.3.2019 jälkeen seuraava lataus tulee tehdä Matkahuollon omassa toimipaikassa tai matkakortteja myyvällä Matkahuolto-asiamiehellä. Tämän jälkeen lipputuotetta voi jälleen lisäladata myös bussissa ja R-kioskilla.

Liityntälippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla. Lippu edellyttää voimassa olevaa VR:n kausi- tai sarjalippua.

Myyntitosite

Liityntälipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu liityntälippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan liityntälippua.

Mäntsälän liityntälipun myyntitosite

Liityntälipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinnat 1.1.2011 alkaen (€)
Sarjalippu 44 matkaa/60 päivää 30,00
fi| sv| en