Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Loimaan seudun työmatkalippu

Loimaan seudun työmatkalippu, jolla voi Loimaan seudun seutulippualueeseen kuuluvien kuntien lisäksi matkustaa seutulippualueelta Turkuun ja matkan varrella sijaitseville paikkakunnille. Työmatkalipun hinta määräytyy kotikunnan mukaan.

  • Loimaan seudun työmatkalippualueeseen kuuluvat Aura, Huittinen, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.
  • 30 päivän työmatkalippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.
  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.
  • Työmatkalippu käy maksuvälineenä myös Turun sisäisessä liikenteessä, jos kortin käyttäjä hankkii lisäksi Föli-alueen sisäisen matkakortin rinnakkaiskortiksi. Föli-kortin voi hankkia joukkoliikenteen palvelupisteistä. 

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.  

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu työmatkalippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Loimaan seudun työmatkalipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

Kotikunta Hinnat 1.10.2015 alkaen
Aura 70,00
Huittinen 125,00
Koski Tl 118,00
Loimaa 150,00
Marttila 70,00
Oripää 118,00
Pöytyä 90,00
fi| sv| en