Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Lohjalippu

Lohjalipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Lohja–pääkaupunkiseutu-välillä sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

  • 30 päivän Lohjalippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä.
  • Työmatkalippua myydään HSL:ään kuuluvien kuntien asukkaille sekä Lohjalla kirjoilla oleville henkilöille.
  • Työmatkalipun hinta määräytyy kotiosoitteen perusteella. 
  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.
  • Työmatkalipun yhteyteen on mahdollisuus ostaa HSL:n liityntälippu. Lisätietoja HSL:n nettisivuilta

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu työmatkalippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Lohjalipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

Vyöhyke ja vyöhykkeen alueet Hinnat 1.10.2013 alkaen (€)
  Määräpaikka
  Espoo Helsinki/Vantaa
Vyöhyke I (Muijala) 148,00 192,00
Vyöhyke II (Lohjan keskusta/linja-autoasema, Ojamo, Perttilä) 180,00 226,00
Vyöhyke III (Karjalohja, Nummi-Pusula, Sammatti, Virkkala) 225,00 256,00
fi| sv| en