Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Järvenpään liityntälippu

Järvenpään liityntälipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana rajoituksetta linja-autoissa Järvenpään kaupungin alueella.

  • Kausikortti on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Lippua myydään VR:n lähiliikenteen vyöhykelipun liityntälipuksi Järvenpäässä kirjoilla oleville henkilöille.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta

Liityntälippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla. Lippu edellyttää voimassa olevaa VR:n lähiliikenteen vyöhykelippua.

Myyntitosite

Liityntälipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Järvenpään liityntälipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinnat 1.1.2012 alkaen (€)
30 päivän kausikortti 10,00
fi| sv| en