Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Forssa–Helsinki-työmatkalippu

Forssa–Helsinki-työmatkalipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Forssa–pääkaupunkiseutu-välillä sillä matkaosuudella, jolle lippu on hankittu.

  • Lipun myynti päättyy 30.4.2019, mutta kortille ladatut matkat voi käyttää loppuun niiden voimassaoloaikana.
  • 22 matkan sarjalippu on voimassa 60 päivää.
  • Työmatkalippua myydään Forssassa kirjoilla oleville henkilöille.
  • Käyttäjältä voidaan periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Työmatkalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Työmatkalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu työmatkalippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan työmatkalippua.

Forssa–Helsinki-työmatkalipun myyntitosite

Työmatkalipun hinta

Matkaosuus Hinta 1.1.2013–30.4.2019 (€)
Forssa–Helsinki 259,10
fi| sv| en