Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Riihimäen seutulippu

Riihimäen seutulipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana seutulippuun kuuluvien kuntien alueella. Huom! Riihimäen seutulippu ei 1.6.2017 alkaen enää kelpaa Paunun liikennöimissä vuoroissa.

  • Seutulippualueeseen kuuluvat Hausjärvi, Hyvinkää, Janakkala, Loppi, Mäntsälä ja Riihimäki.
  • Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Pikavuoroissa peritään erillinen pikavuoromaksu.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta

Seutulippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Seutulipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu seutulippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan seutulippua.

Riihimäen seutulipun myyntitosite

Seutulipun hinta 

Kotikunta Hinnat 1.1.2014 alkaen
Hausjärvi 63,00
Hyvinkää 63,00
Janakkala 70,00
Loppi 67,00
Mäntsälä 68,00
Riihimäki 65,00
fi| sv| en