Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Raahen seudun aluelippu

Raahen seudun aluelipuilla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Raahen kaupungin ja Pyhäjoen kunnan alueilla.

  • 31.3.2019 jälkeen seuraava lataus tulee tehdä Matkahuollon omassa toimipaikassa tai matkakortteja myyvällä Matkahuolto-asiamiehellä (Raahessa R-kioski Vilpuntie 1). Tämän jälkeen lipputuotetta voi jälleen lisäladata myös bussissa ja muillakin R-kioskeilla.
  • Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Pikavuoroissa peritään erillinen pikavuoromaksu.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Seutulippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Seutulipun hinta

Lipputuote Hinta 1.1.2013 alkaen (€)
Aluelippu Raahe 90,00
Aluelippu Pyhäjoki 85,00
fi| sv| en