Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Hämeenlinnan seutulippu

Hämeenlinnan seutulipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana seutulippuun kuuluvien kuntien alueella.

  • Seutulippua myydään vain Valkeakosken kaupungin asukkaille.
  • Seutulippualueeseen kuuluvat Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Valkeakoski.
  • Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Seutulippua ei voi käyttää osamaksuna matkustettaessa seutulippualueen ulkopuolelle tai seutulippualueen ulkopuolelta seutulippualueelle.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Seutulippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Seutulipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu seutulippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan seutulippua.

Hämeenlinnan seutulipun myyntitosite

Seutulipun hinta 

Kotikunta Hinnat 26.9.2016 alkaen
Valkeakoski 110,00
fi| sv| en