Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Matkahuollon tarjoukset

Nettitarjouslippu on erityisen halpa bussilippu, jonka voi ostaa Matkahuollon verkkokaupasta lukuisiin vuoroihin yli 70 yhteysvälille.

Missä lippu käy Nettitarjouslippu käy lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.
Hinta Tarjouslippujen hinnat alkaen 2 €.
Mistä lipun voi ostaa

Matkahuollon verkkokaupasta.

Matkalippu on voimassa

Nettitarjouslippu on voimassa lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.

Muuta

Nettilipun oston yhteydessä muodostuu pdf-muotoinen kuitti, joka sisältää yksityiskohtaiset matkustustiedot. Kuittia ei tarvita mukaan matkalle, mutta sen voi halutessa lähettää sähköpostiin tai tulostaa esim. kirjanpitoa varten.

Nettitarjouslippua ostettaessa kerätään matkustajan nimitieto tai matkustajan 5-10 merkkiä pitkä oma tunniste. Jompikumpi tarvitaan, koska kuljettaja tarkistaa sen perusteella matkustajan matkustusoikeuden autoon noustaessa. Jos samaan Nettilippuun on merkitty useampi matkustaja, kerätään vähintään yhden matkustajan nimitieto tai yksi oma tunniste. Venäjän liikenteen osalta kerätään kaikkien matkustajien tiedot.

Mikäli Nettitarjouslipun osto epäonnistui tai oston aikana tuli jokin häiriö, täytä tämä lomake.

Paikkalippu

Nettilippuun voi liittää paikanvarauksen kaikkiin pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Alennusryhmät

Nettitarjouslipun peruuttaminen on mahdollista 24 h ennen lähtöä Nettilipun peruutuslomakkeen kautta. Mikäli matkustuspäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä, peruutusta tulee pyytää edellisenä arkipäivänä. Palvelusta peritään 6 euron maksu. Lipun ostamisen yhteydessä perittyä palvelumaksua ei palauteta.

Takaisinlunastus

Nettitarjouslipun peruuttaminen on mahdollista 24 h ennen ennen peruutettavan lipun matkustusajankohtaa Nettilipun peruutuslomakkeen kautta. Mikäli matkustuspäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutusta tulee pyytää edellisenä arkipäivänä. Meno-paluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain 24 tuntia ennen peruutettavan menomatkan alkua. Palvelusta peritään 6 euron maksu.

Rajoitukset Nettitarjouslippuja on myynnissä rajoitettu määrä tiettyihin vuoroihin ja tietyille päiville. Nettitarjouslippuun liittyy bussiyritys- ja yhteysvälikohtaisia rajoituksia. Tutustu valitsemasi yhteysvälin erityisehtoihin.
Matkustusoikeus

Kuljettaja tarkistaa matkustusoikeuden nimitiedon tai oman tunnisteen perusteella. Jos samaan Nettitarjouslippuun on merkitty useampi matkustaja, tulee vähintään yhden lipussa nimetyn matkustajan kertoa nimensä tai oma tunnisteensa, joka on annettu lippuja ostaessa. Poikkeuksena Venäjän liikenteessä on kaikkien lipulla matkustavien todistettava henkilöllisyytensä voimassaolevalla passilla.

fi| sv| en