Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Onnibus.com Oy:n liikennöimiin vuoroihin ostettuja lippuja koskevia rajoituksia ja erityisehtoja

Lapset

Onnibus.com Oy:n (jäljempänä Onnibus) liikennöimillä vuoroilla alle 12-vuotiaat lapset voivat matkustaa vain 15 vuotta täyttäneen henkilön valvonnassa. 12-14 -vuotiaat lapset voivat matkustaa itsenäisesti Onnibusin liikennöimillä vuoroilla, jos heillä on vanhemman tai huoltajan kirjallinen suostumus.

Lemmikkieläimet

Onnibusin liikennöimillä vuoroilla ei voi matkustaa lemmikkieläimen kanssa. Poikkeuksena ovat opaskoirat. Ennakkovaraus opaskoirasta tulee tehdä viimeistään 72h ennen matkaa Onnibusin asiakaspalvelusta.

Matkatavarat

Onnibusin liikenöimille vuoroille voi ottaa mukaan yhden, enintään 20 kg painavan matkalaukun, joka laitetaan bussin tavaratilaan. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden käsimatkatavaran, joka mahtuu bussin hattuhyllylle tai penkin alle. Lisäksi mukaan voi ottaa yhden parin suksia tai yhden lumilaudan.

Paikkaliput

Onnibusin vuoroille ei voi ostaa paikkalippua Matkahuollon verkkokaupasta. Kaikille, myös Matkahuollon verkkokaupasta lipun ostaneille, asiakkaille on kuitenkin istumapaikka bussista.

Polkupyörät

Onnibusin liikennöimille vuoroille ei voi ottaa matkatavaraksi polkupyörää. Kokoontaitettavan pyörän siihen sopivassa kuljetuslaukussa voi kuitenkin ottaa matkatavaraksi.

fi| sv| en