Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Vainion Liikenteen Salon kausilippu

Vainion Liikenteen Salon kausilipulla voi matkustaa lipun voimassaolon aikana Salon kaupungin alueella. Liput kelpaavat vain Vainion Liikenteen busseissa.

  • Kausilippu on voimassa 30 päivää ostopäivästä.

  • Kausilipulla voi matkustaa vain Vainion Liikenteen reittiliikennevuoroilla. Lipputuotteella ei voi matkustaa Salon kaupungin ostoliikennevuoroissa.

  • Lipputuote on henkilökohtainen. Sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

  • Käyttäjältä ei peritä pikavuorolisää eikä muitakaan erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Myyntitosite

Kausilipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kausilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteen myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kausilippua.

Vainion Liikenteen kausilipun myyntitosite

Kausilipun hinta

Lipputuote Hinta 21.8.2017–31.5.2019 (€)
30 päivän kausilippu 129,00
   

 

 

fi| sv| en