Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Rovaniemen Taajamalippu

Rovaniemen Taajamalipun myynti päättyy 31.5.2018. Lippua voi kuitenkin käyttää koko sen voimassaolon ajan.

Rovaniemen Taajamalipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Rovaniemen keskustan (entisen Rovaniemen kaupungin) ja Saarenkylän alueella.

  • 30 päivän Taajamalippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Lippua myydään kaikille, riippumatta kotikunnasta. Opiskeliljoiden taajamalippua mydään opiskelijoille, joiden verotuskunta on Rovaniemi. Opintonsa aloittava ulkopaikkakuntalainen uusi opiskelija saa alennuksen ensimmäisen opintovuotensa loppuun saakka. Lisätietoja Rovaniemen kaupungin sivuilta.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Taajamalippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Taajamalipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan taajamalippua.

Rovaniemen taajamalipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinnat 1.1.2013 alkaen (€)
30 päivän Taajamalippu, aikuiset (yli 16-vuotiaat) 52,00
30 päivän Taajamalippu, lapset (4–11-vuotiaat) 26,00
30 päivän Taajamalippu, nuoriso (12–16-vuotiaat) ja opiskelijat 31,00
fi| sv| en