Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Raaseporin kaupunkilippu

Raaseporin kaupunkilipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Raaseporin työssäkäyntialueella.

15.8.2019 tai sen jälkeen on ensimmäinen lataus tehtävä Matkahuollon matkakortteja lataavassa toimipisteessä. Kortilla olevat aiempien latausten kaudet voi käyttää loppuun. Toimipistehaku

  • 30 päivän kausilippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Lipun voi ladata Matkahuollossa, R-kioskeilla ja busseissa.
  • Lippua myydään vain Raaseporin kaupungissa kirjoilla oleville henkilöille.
  • Lippu ei kelpaa Pohjolan Liikenteen linja-autoissa.
  • Vaihdollisissa yhteyksissä on lippu leimattava kullakin osamatkalla erikseen.
  • Käyttäjältä ei peritä erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisää, yövuorolisää tai maksua lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Palveluseteli

Kaupunkilipun ostohetkellä allekirjoitetaan palveluseteli, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää palvelusetelin myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Raaseporin kaupunkilipun palveluseteli

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinta 15.8.2019 alkaen (€) Hinnat 1.1.2013–14.8.2019 (€)
30 päivän kausilippu 60,00 50,00
fi| sv| en