Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Raahen kaupunkilippu

Raahen kaupunkilipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Raahen kaupungin alueella, myös palvelulinjoilla.

  • 31.3.2019 jälkeen seuraava lataus tulee tehdä Matkahuollon omassa toimipaikassa tai matkakortteja myyvällä Matkahuolto-asiamiehellä (Raahessa R-kioski Vilpuntie 1). Tämän jälkeen lipputuotetta voi jälleen lisäladata myös bussissa ja muillakin R-kioskeilla.
  • 30 päivän kausilippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Lippuja myydään vain Raahessa kirjoilla oleville henkilöille.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinnat 1.1.2011 alkaen (€)
30 päivän kausilippu, 0–9 km 43,00
30 päivän kausilippu, 9–16 km 62,00
30 päivän kausilippu, 16–25 km 87,00
Huom! 31.3.2019 asti lippua myytiin vain Raahen kaupungin asukkaille.
fi| sv| en