Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Pieksämäen kaupunkilippu

Pieksämäen kaupunkilipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Pieksämäen kaupungin alueella.

  • 30 päivän kausilippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • 44 matkan sarjalippu on voimassa 90 päivää ostopäivästä.
  • Lippuja myydään Pieksämäellä kirjoilla oleville henkilöille.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Kaupunkilipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Pieksämäen kaupunkilipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinta 4.6.2018 alkaen (€) Hinta 1.7.2012–3.6.2018 (€)
30 päivän kausilippu, aikuiset (yli 19-vuotiaat) 42,00 48,00
30 päivän kausilippu, nuoriso (4–19-vuotiaat) 30,00 33,00
44 matkan sarjalippu 51,50 53,00
fi| sv| en