Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Nurmijärven nuorisolippu

Lipputuotteen myynti päättyy 2.11.2018. 2.11.2018 mennessä ladattua lipputuotetta voi käyttää, sen voimassaoloaikana, 31.12.2018 asti.

Nurmijärven nuorisolipulla voi matkustaa rajattomasti lipun voimassaoloaikana Nurmijärven kunnan alueella sekä Nurmijärven ja Vantaan, Espoon ja Helsingin välillä.

  • Nuorisolippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä.
  • Nuorisolippua myydään alle 18-vuotiaille.
  • Lipputuotetta myydään vain Nurmijärvellä kirjoilla oleville henkilöille.
  • Lipun kelpoisuusalueeseen kuuluvat Nurmijärven kunta, Vantaan kaupunki, Espoon kaupunki ja Helsingin kaupunki siten, että lipulla voi tehdä joko Nurmijärven sisäisiä matkoja tai matkoja Nurmijärveltä Vantaalle, Espooseen tai Helsinkiin tai näistä kunnista Nurmijärvelle.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Nuorisolippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Nuorisolipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Nurmijärven nuorisolipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinta 1.1.2015-2.11.2018 (€) Hinta 1.11.2012–31.12.2014 (€)
30 päivän kausilippu, Nurmijärven sisäinen 44,00 44,00
30 päivän kausilippu, Nurmijärvi–Espoo/Vantaa 49,00 Ei myynnissä
30 päivän kausilippu, Nurmijärvi–Helsinki 70,00 Ei myynnissä
fi| sv| en