Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Haminan kaupunkilippu

Haminan kaupunkilipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Haminan kaupungin alueella, myös palvelulinjoilla.

  • 40 matkan sarjalippu on voimassa 60 päivää ostopäivästä.
  • Lipussa on vaihto-oikeus 60 minuuttia leimauksesta.
  • Lippuja myydään vain Haminassa kirjoilla oleville henkilöille.
  • Veteraanitunnuksen omaaville veteraaneille on tarjolla ilmainen veteraanilippu, joka on voimassa 3 vuotta hankintapäivästä.
  • Käyttäjiltä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi pikavuorolisä, yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Kaupunkilipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Haminan kaupunkilipun myyntitosite
Veteraanilipun myyntitosite

Kaupunkilipun hinta

Lippuvaihtoehto Hinta 1.7.2016 alkaen Hinta 13.8.2012-30.6.2016(€)
40 matkan sarjalippu Ei myynnissä 60,00
Kausilippu 3 vuotta, veteraanit 0,00 0,00
fi| sv| en