Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Akaan kaupunkilippu

Akaan kaupunkilipulla voi matkustaa lipun voimassaoloaikana Akaan kaupungin alueella.

  • Sarjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä
  • Akaan kaupunkilippua voi käyttää vain seuraavien bussiyritysten busseissa: Vesilahden Liikenne Oy, Atomi Lines Oy, Bussiliikenne Koivisto Oy, Rautaveden Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy ja Väinö Paunu Oy.
  • Lipputuotetta myydään kaikille, kotikunnasta riippumatta.
  • Käyttäjältä voidaan lisäksi periä muita erillisiä maksuja, kuten esimerkiksi yövuorolisä tai maksu lastenvaunujen kuljettamisesta.

Kaupunkilippua ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.

Myyntitosite

Kaupunkilipun ostohetkellä allekirjoitetaan myyntitosite, jossa on kerrottu kaupunkilippuun liittyvistä ohjeista ja ehdoista. Voit tulostaa ja täyttää myyntitositteet myös etukäteen, kun olet tulossa ostamaan kaupunkilippua.

Akaan kaupunkilipun myynitosite

Kaupunkilipun hinta

LIPPUVAIHTOEHTO HINNAT 1.1.2017 ALKAEN (€)
10 matkan sarjalippu, aikuiset 30,00
10 matkan sarjalippu, lapset (4-11 v.) 16,70
22 matkan sarjalippu, aikuiset 61,80
22 matkan sarjalippu, lapset (4-11 v.) 36,30
44 matkan sarjalippu, aikuiset 100,40
44 matkan sarjalippu, lapset (4-11 v.) 66,90
fi| sv| en