Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Kaupunkiliput

Kaupunkilippu on kaupungin määrittämällä alueella käytössä oleva edullinen kausi- tai sarjalippu.

Missä lippu käy Kaupunkilippu on käytössä useilla alueilla. Luettelo kaupunkilippualueista
Matkojen määrä Kaupunkilipun matkojen määrä vaihtelee kaupungeittain.
Hinta Kaupunkilipun hinta vaihtelee kaupungeittain.
Mistä lipun voi ostaa Kaupunkilipun voi ostaa Matkahuollon toimipaikoista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.
Missä lipun voi lisäladata Kaupunkilipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa Kaupunkilipun voimassaolo vaihtelee kaupungeittain.
Takaisinlunastus

Kaupunkilipun takaisinlunastusehdot vaihtelevat kaupunkilipuittain. Lipputuotekohtaiset ehdot on kerrottu myyntitositteessa, joka allekirjoitetaan ostohetkellä.

Kaikkien kaupunkilippujen takaisinlunastus on mahdollinen seuraavissa tapauksissa:

  • Lakon aikana, jos lippua ei ole voitu käyttää ollenkaan.
  • Lipputuotteen päivityksen yhteydessä tai kortin teknisen iän täyttyessä, jos matkakortilla olevia matkoja tai kautta ei pystytä käyttämään lipputuotteen voimassaoloajan loppuun mennessä.
  • Jos kaupunkilippu katoaa tai varastetaan, voidaan kaupunkilipun tapahtumat asiakkaan pyynnöstä selvittää. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä tutkintopyynnön tehdessään. Kadonneen tai varastetun kaupunkilipun tutkinnasta peritään kulloinkin voimassaoleva palvelumaksu tutkintalomakkeen jättöhetkellä. Matkakortilla jäljellä olevan kaupunkilipun matkustusoikeuden arvo hyvitetään asiakkaalle.
Rajoitukset Koska kaupunkilippu on kaupungin tukema ja kaupunkikohtainen, voi sen saaminen edellyttää myös kirjoilla oloa kyseisessä kaupungissa.
Matkustusoikeus Kaupunkilippu on henkilökohtainen ja sitä ostettaessa täytyy todistaa henkilöllisyys passilla, poliisin myöntämällä henkilötodistuksella tai ajokortilla.
fi| sv| en