Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Liityntäpysäköinti

  • Lohja

  • Vihti

  • Forssa


Lohja, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Lohjan linja-autoaseman ja matkakeskuksen yhteydessä.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan on hyvät joukkoliikenneyhteydet: linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina kulkee pari vuoroa tunnissa. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:00–1:25 tuntia.


Gruotila, Lohja

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_GRUOTILA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Lohjan Gruotilassa, Gruotilankadulla lähellä Takasenkadun liittymää. Autopaikkoja on 15 kpl. Pyöräpaikkoja on 35 kpl ja ne sijaitsevat linja-autopysäkkien vieressä. Kävelymatka linja-autopysäkeille on noin 200 metriä. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina kulkee muutama vuoro tunnissa. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:00–1:15 tuntia.


Perttilä, Lohja

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Lohjan Perttilässä Lohjanharjuntien varrella, Metsäkorventietä vastapäätä. Autopaikkoja on 20 kpl. Pysäköinti on maksutonta.


Seisaketie, Lohja

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_SEISAKETIE.jpg

Liityntäpysäköintipaikka sijaitsee Lohjan Muijalassa, Lohjanharjuntien läheisyydessä Seisaketiellä. Pysäköintialue löytyy autoliikkeen takaa. Autopaikkoja on 10 kpl, ja kävelymatka linja-autopysäkeille on noin 150 metriä. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina noin puoli tuntia. Matka Helsingin keskustaan kestää 0:55–1:15 tuntia.


Muijala, Lohja

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_MUIJALA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Lohjan Muijalassa, Lohjanharjuntien ja Lohjan moottoriliikennetien liittymässä. Autopaikkoja on 10+9 kpl. Pysäköinti on maksutonta. Alueella ei ole pyörätelineitä.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 12 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina noin 30 minuuttia. Matka Helsingin keskustaan kestää 0:50–1:07 tuntia.


Myllylampi, Vihti

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Turuntien (valtatie 1) varressa, Myllylammen huoltoaseman yhteydessä. Pysäköintialuetta voivat käyttää myös viereisen huoltoaseman sekä ravintolan asiakkaat. Liityntäpysäköijille autopaikkoja on 5 kpl. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Myllylammelta Helsingin ja Turun suuntiin kulkevat pikavuorobussit. Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 15 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina kulkee pari vuoroa tunnissa. Matka Helsingin keskustaan kestää 45–70 minuuttia.


Huhmari, Vihti

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Vihdin kirkonkylällä Helsingintien ja vt 2:n risteyksessä. Pikavuoropysäkit sijaitsevat risteyksen molemmin puolin vt 2:n varrella. Autopaikkoja on 30 kpl. Pyörätelinepaikkoja on 20. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Lisäksi liityntäpysäköintipaikkoja on myös Vihdin kirkonkylässä Seimelänkujalta. Pikavuoropysäkit sijaitsevat noin kilometrin päässä, Helsingintien risteyksen molemmin puolin vt 2:n varrella. Autopaikkoja on 12 kpl. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autot liikennöivät ruuhka-aikoina puolen tunnin vuorovälillä, muina aikoina kerran tunnissa. Ajoaika Helsingin keskustaan on 0:45–1:06 tuntia.


Nummela, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Vihdin Nummelan linja-autoasemalla, lähellä vt 2:n liittymää. Autopysäköintipaikkoja on noin 20. Pyörätelinepaikkoja on 15. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan pääsee suoralla bussiyhteydellä ja linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia ruuhka-aikoina, muina aikoina noin puoli tuntia. Matka Helsingin keskustaan kestää 0:45–1:10 tuntia.


Vihdin kirkonkylä, kunnan pitkäaikaispysäköinti

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_VIHTI_KK.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Vihdin kirkonkylässä linja-autoaseman läheisyydessä Vaunukujalla. Vierestä löytyvät myös kauppa ja huoltoasema. Autopaikkoja on 5 kpl. Kävelymatka linja-autoasemalle on noin 150 metriä. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 10–20 minuuttia aamuruuhkassa, muina aikoina pidempi. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:10–1:45 tuntia.


Forssa, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_FORSSA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Forssan keskustassa linja-autoaseman yhteydessä. Autopaikkoja on 4 ja pyöräpaikkoja 25. Pysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan kulkevan linja-autoyhteyden vuoroväli on noin 30 minuuttia aamuisin, muina aikoina Helsinkiin pääsee noin kerran tunnissa. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:35–1:45 tuntia.

fi| sv| en