Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Liityntäpysäköinti

  • Järvenpää

  • Tuusula


Järvenpää, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Järvenpään linja-autoaseman vieressä Postikadun ja radan välittömässä läheisyydessä. Autopaikkoja on 80 kpl ja pyöräpaikkoja 124 kpl. Pyörille on runkolukitusmahdollisuus. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Linja-autoyhteys Helsingin suuntaan ajetaan ruuhka-aikoina noin 12 minuutin vuorovälillä, muina aikoina harvemmin. Matka-aika Helsingin keskustaan on noin 0:45–1:20 tuntia.


Fira, Tuusulanväylä

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_FIRA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Tuusulanväylän varrella noin 400 metrin päässä Vanhan Tuusulantien liittymästä. Virallisia liityntäpysäköintiin tarkoitettuja autopaikkoja ei ole, mutta pyöräpaikkoja on 25 kpl. Pyörätelineet sijaitsevat Tuusulanväylän länsipuolella. Pyörille on tarjolla katospaikkoja ja runkolukitusmahdollisuus.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan pääsee linja-autolla aamuruuhkan aikaan noin 10 minuutin vuorovälillä, ja muinakin aikoina kulkee useita vuoroja tunnissa. Matka-aika Helsingin keskustaan on aamulla noin 33–40 minuuttia.

fi| sv| en