Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Liityntäpysäköinti

  • Hanko

  • Tammisaari

  • Inkoo


Hanko, rautatieasema ja linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä Hangossa. Autopaikkoja alueella on yhteensä 25 kpl ja pyöräpaikkoja 70 kpl. Pysäköinti on maksutonta. Kävelymatka laitureille on noin 100 m.

Jatkoyhteydet

Bussiyhteys Helsinkiin kulkee ruuhka-aikoina noin 60 minuutin välein. Osassa bussivuoroista on autonvaihto Karjaalla. Bussimatka Helsingin keskustaan kestää 2:00–3:00 tuntia.


Tammisaari, rautatieasema ja linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

Liityntäpysäköintialue sijaitsee rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä Tammisaaren keskustassa. Autopaikkoja alueella on yhteensä 20 kpl ja pyöräpaikkoja 50 kpl. Pysäköinti on maksutonta. Kävelymatka laitureille on noin 50–150 metriä.

Jatkoyhteydet

Bussiyhteys Helsinkiin kulkee ruuhka-aikoina noin 30 min välein, muina aikoina harvemmin. Osassa bussivuoroista on autonvaihto Karjaalla. Bussimatka Helsingin keskustaan kestää 1:25–2:35 h.


Inkoo, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_INKOO_KK.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Inkoon kirkonkylässä linja-autoaseman vieressä. Kulku alueelle on Rantatien kautta. Autopaikkoja alueella on noin 30 kpl. Kävelymatkaa linja-autopysäkille on vain noin 50 metriä. Pysäköintialuetta voivat käyttää myös läheisen ravintolan asiakkaat. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan liikennöi bussi ruuhka-aikaan noin 30 min vuorovälillä. Muina aikoina vuoroväli on noin yksi tunti. Matka-aika Helsingin keskustaan on 1:10–1:15 h.

 

fi| sv| en