Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Liityntäpysäköinti

  • Hämeenlinna

  • Nurmijärvi


Hämeenlinna, linja-autoasema

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_HAMEENLINNA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Uimarintiellä, noin 200 metrin päässä Hämeenlinnan linja-autoasemasta. Autopaikkoja on 190 ja pyöräpaikkoja 100. Pyöräpysäköintipaikat sijaitsevat linja-autoaseman pihalla. Alueella on kolmen (3) tunnin kiekkoparkkialue sekä maksullinen pysäköintialue.

Jatkoyhteydet

Linja-autoyhteys Helsinkiin kulkee aamuruuhkan aikaan noin 25–30 minuutin välein ja muina aikoina 30–60 minuutin välein. Matka Helsingin keskustaan kestää 1:15–1:30 tuntia.


Rajamäki, Nurmijärvi

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_RAJAMAKI.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärvellä, Rajamäen linja-autoasemalla. Autopaikkoja on aseman yhteydessä 18 kpl. Lisäksi pyöräpysäköintipaikkoja on 20 kpl. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Rajamäeltä Helsingin suuntaan kulkevat bussilinjat sekä Nurmijärven kirkonkylän että Klaukkalan kautta. Linja-autoyhteyden vuoroväli Helsinkiin on noin 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina hieman harvempi. Matka Helsingin keskustaan kestää 60–90 minuuttia.


Nurmijärven kirkonkylä

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_NURMIJARVI_KK.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän linja-autoasemalla. Pysäköintialueen vieressä on Matkahuollon toimipiste sekä huoltoasema. Liityntäpysäköijille autopaikkoja on kahdeksan (1 invapaikka). Pyöräpaikkoja on kuusi. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan pääsee linja-autolla, ja yhteyden vuoroväli on noin 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina pidempi. Ajoaika Helsingin keskustaan vaihtelee välillä 45– 95 minuuttia.


Klaukkala, Nurmijärvi

Sijainti ja pysäköintipaikat

kartta_KLAUKKALA_LA.jpg

Liityntäpysäköintialue sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa linja-autoaseman vieressä. Autopaikkoja on 25 kpl ja pyöräpaikkoja 12 kpl. Kävely-matka pysäköintipaikalta pysäkeille on vain parikymmentä metriä. Myös kaupan vieressä, linja-autoasemaa vastapäätä, on liityntäpysäköintipaikkoja. Liityntäpysäköinti on maksutonta.

Jatkoyhteydet

Helsingin suuntaan linja-autoyhteyden vuoroväli on arkisin alle 10 minuuttia aamuruuhkan aikaan, muina aikoina pidempi. Ajoaika Helsingin keskustaan on 0:40–1:05 tuntia.

fi| sv| en