Facebook Twitter

På svenska | In English

Yritystieto

19.3.2012

Muutoksia bussien aikatauluissa pääsiäispyhinä

 

Pääsiäinen on yksi vilkkaimmista matkustusajankohdista bussiliikenteessä. Pyhien vaikutus aikatauluihin kannattaa huomioida ajoissa. Myös bussiliput kannattaa ostaa jo etukäteen Matkahuollosta.

 

Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia pääsiäisen pyhinä. Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon internetsivuilla osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida myös poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee ma - pe klo 8 - 17. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 € / min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Osta bussiliput ennakkoon

Pääsiäisenä matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen internetistä osoitteesta matkahuolto.fi tai Matkahuollon toimipaikoista. Pääsiäisen netti- ja paikkaliput on hankittava kiirastorstaihin 5.4. klo 13.00 mennessä. Bussiliput voi myös varata puhelimitse asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000 ma - pe klo 8 - 17 ja lunastaa varatut liput R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista. Liput voi käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.