Facebook Twitter

På svenska | In English

Yritystieto

4.1.2012

Matkahuollon laatulupaus takaa korkealaatuisen palvelun bussimatkustajille

 

Matkahuolto on ottanut käyttöön uuden laatulupauksen. Laatulupauksen avulla bussimatkustajille halutaan viestiä entistä tehokkaammin Matkahuollon ja bussiyritysten tarjoamasta valtakunnallisesta ja laadukkaasta palvelusta.


Matkahuolto julkaisi uuden laatulupauksen 30. joulukuuta. Laatulupaukseen on koottu Matkahuollon ja bussiyritysten asiakkailleen tarjoamat palvelut. Tarkoituksena on viestiä entistä selkeämmin palvelukokonaisuudesta. Tavoitteena on, että bussimatkustajien olisi laatulupauksen myötä entistä helpompi havaita miten korkealaatuista palvelua he voivat odottaa.

Matkahuollossa seurataan tarkasti laatulupauksen täyttymistä ja puututaan välittömästi poikkeavaan toimintaan. Matkahuolto toivoo, että laatulupaus laskisi asiakkaiden kynnystä antaa palautetta silloin, kun laatulupausta ei ole onnistuttu täyttämään. Asiakkailta tullut palaute käsitellään viipymättä. Sen lisäksi Matkahuolto seuraa palvelutasoa säännöllisillä asiakastyytyväisyyden ja palvelun laadun mittauksilla.

Laatulupaus perustuu joukkoliikennelakiin (48§, 869/13.11.2009). Laatulupaus on luettavissa Matkahuollon internetsivuilla osoitteessa http://www.matkahuolto.fi/fi/matka/Laatulupaus/ sekä kaikissa Matkahuollon toimipaikoissa.