Facebook Twitter

På svenska | In English

Yritystieto

13.12.2011

Muutoksia bussiliikenteessä joulunpyhinä, vuodenvaihteessa ja loppiaisena

Bussiliikenteen aikatauluissa on useita muutoksia ja poikkeuksia jouluna ja vuodenvaihteessa. Aikataulut kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin. Myös bussiliput kannattaa ostaa jo etukäteen, sillä Matkahuollon lipunmyynnissä on vilkkainta juuri joulunaluspäivinä. Tiheät vuorovälit ja tarvittaessa vuoroille otettavat lisäautot varmistavat mukaan mahtumisen.

Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia jouluna, vuodenvaihteessa ja loppiaisena. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta, varsinkin jouluaattona ja 1. joulupäivänä.

Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien saa Matkahuollon internetsivuilta osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida myös mahdollisen poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi tarkistaa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee jouluviikolla maanantaista perjantaihin klo 8-19. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,71 € / min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Osta bussiliput ennakkoon

Joulun matkustus on vilkkainta joulua edeltävinä päivinä, jotka voivat olla ruuhkaisia myös Matkahuolloissa. Tuolloin matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen.

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Joulunpyhien sekä Tapaninpäivän jälkeisen tiistain netti- ja paikkaliput on hankittava perjantaihin 23.12. klo 13.00 mennessä.

Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi myös varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000. Puhelimitse varatut liput lunastetaan R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista.

Liput voi käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.

Matkahuolto huolehtii joulupaketit perille

Matkahuolto kuljettaa myös joulupaketit edullisesti ja nopeasti ympäri Suomen. Jouluksi perille halutut paketit pitää laittaa matkaan viimeistään tiistaina 20.12.2011. Paketteja voi lähettää ja noutaa Matkahuoltojen lisäksi myös Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista kautta maan. Lisätiedot osoitteesta matkahuolto.fi.